Naš uspeh i istorija kompanije.

Upoznajte se sa našom kompanijom i pogledajte ko su naši partneri i reference, biće nam drago da nam se pridružite.

Čime se bavimo?

Naša osnovna delatnost jeste distribucija vinove loze kroz generalno zastupništvo najvećeg globalnog proizvođača, italijanske kompanije VCR, koja se od davne 1920 godine bavi proizvodnjom vinove loze različitih sorti, podloga i klonova.

Pored toga, bavimo se projektovanjem, sadnjom, podizanjem vinograda po sistemu „ključ u ruke“, što uključuje i prodaju materijala za podizanje vinograda.

Ljubav prema vinogradarstvu vodi nas u želji da stvaramo i implementiramo globalne inovacije u sektor vinogradarstva u Srbiji. Ideja nam je stvaranje novih, drugačijih višeklonskih vinograda.

Pomoć klijentima u odabiru zemljišta, zatim analize zemljišta, pružanja stručnih saveta o pripremi zemljišta i primeni odgovarajućih agrotehničkih operacija, pomoć u odabiru različitih klonova vinove loze, podloge od trenutka rađanja ideje za prvim vinogradom do stizanja na rod istog.
0
HEKTARA
0
KALEMA
0
KLIJENATA
0
PARTNERA

Naša ekspertiza

Due Viti bavi se uvozom vinove loze po narudžbini koja je unapred planirana. Klijentima u saradnji sa našim partnerom VCR, nudimo kompletnu podršku u planiranju i podizanju vinove loze, što znaci od izbora zemljišta analize zemljišta kao i svih stručnih saveta vezanih za podizanje istog. Vinova loza se uvozi početkom marta, zato je preporuka da se do tog period u godini izvrše porudžbine za tekuću godinu. Vinova loza stiže direktno iz Italije od proizvođača, u “frigo“ kamionima, posle čega se direktno distribuira u našu hladnjaču koja se nalazi u Novom Sadu.

Dakle, pažljivo brinemo o tome da se ni u jednom trenutku ne prekine tzv. hladni lanac, kako bi osigurali održivost kvaliteta vinove loze. Loza se potom čuva na kontrolisanoj temperaturi i vlazi, odakle je naši klijenti preuzimaju.

Briga o klijentima se ne završava u trenutku kada je vinograd posađen, već se praćenje vinograda od momenta sadnje kroz njegov životni vek prati kroz parterski odnos koji održavamo sa svima našim klijentima.
 
Veoma smo ponosni što možemo da garantujemo 98 % prijema, što našim klijentima daje dodatnu sigurnost i poverenje.
Scroll to Top